Het Momentum gaat door
# Blog

Gastblog Ministerie VWS: Hoe nu verder?

De laatste weken heb ik diep nagedacht over Het Momentum. Hoe moest ik daarmee verder zonder mijn vaste basis en inspiratiebron; mijn moeder en haar medebewoners in het verpleeghuis? De mooie momenten voor de andere bewoners, de enthousiaste inzet van onze vrijwilligers en de vele hartverwarmende reacties nadien hebben me gesterkt in mijn overtuiging dat Het Momentum door moet. En zo kan mijn moeder ook iets moois nalaten voor vele andere mensen, die ook worden getroffen door dementie. Ik vertel er meer over in mijn gastblog voor het ministerie van VWS.

 

 

 

 

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Persoonlijke aandacht als zonnestraal Onlangs was ik in een verpleeghuis om een van ...

Ik mis je Ik mis je, elke dag zeker een aantal keer. Bij ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid