Onze Partners & Sponsors

Je kunt op alle mogelijke manieren een bijdrage leveren aan Het Momentum. Ter inspiratie een overzicht van de mooie verbintenissen die we al hebben. Sluit jij je ook bij ons aan? Wees welkom, we gaan graag met je in gesprek!

Verpleeghuizen

Verpleeghuizen zien Het Momentum als een collega, die nauw met hen samenwerkt voor een gemeenschappelijk belang: meer kwaliteitsmomenten voor mensen met dementie en ontzorging van mantelzorgers en zorgmedewerkers! Dit alles bereiken we o.a. met onze workshops en ons vrijwilligerscollectief.

Gemeentes

Het Momentum biedt workshops aan gemeentes voor vrijwilligers, mantelzorgers en zorgmedewerkers, die allen betrokken zijn bij een thuiswonend iemand met dementie. Dit is een nieuw initiatief van Het Momentum, dat in 2024 zal starten in samenwerking met de gemeente Geldrop-Mierlo.

Sponsors

Ondernemers of medewerkers van een bedrijf of organisatie of werkgevers van onze vrijwilligers kunnen ook iets betekenen voor ons vrijwilligerscollectief! Zoals een financiële bijdrage, het verzorgen van een bijzondere activiteit of het verlenen van een dienst of aanbieden van een product. Er zijn al veel mooie voorbeelden van deze samenwerkingen!

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Hoofdmenu

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid