# Wat kan er nog wel

Eindelijk elkaar weer even zien!

“Ik heb regelmatig contact met de familie van mijn bewoner om over en weer te vragen hoe het met ieders gezondheid is en uiteraard als belangrijkste hoe het met mijn meneer gaat. Van de week stuurden ze via de app ook de brief die ze hadden gekregen over de babbelbox. Heb gevraagd of ik ook eens zou gaan en dat werd heel erg op prijs gesteld. Dus vanmiddag heb ik mijn bewoner gesproken. Echt heel leuk! Hij zag er tevreden uit. Hij vertelde dat ze hem fit hielden door hem te laten fietsen op de hometrainer. Ik heb uiteraard gezegd dat dat goed uitkomt voor als we weer kunnen gaan wandelen😊. Na ruim 20 minuten vond hij het genoeg en beëindigde zelf het gesprek maar niet zonder mij heel erg te bedanken (“kom jij speciaal voor mij?”) en te zeggen dat hij het heel fijn vond om me weer te zien. Kreeg ook nog een handkus😂.
Dus met een heel voldaan gevoel ben ik weer naar huis gegaan. Blij dat ik hem gesproken heb, dat ik hem wat afleiding heb kunnen bezorgen en dat we samen weer even gezellig hebben kunnen kletsen en lachen!!”

 

(De foto is een stockfoto, geen weergave van meneer in deze tekst)

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Dankzij een bijdrage van het Oranje Fonds mochten wij met onze vrijwilligers de ...

Onze vrijwilligster Heleen gaat wekelijks op stap met ‘haar’ bewoner de heer Harry ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid