in de media

Gastblogs

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Namens Het Momentum verzorgt Sylvia Eickholt maandelijks een blog voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In deze blogs vertelt ze over de mooie momenten die de vrijwilligers van Het Momentum verzorgen.

We hopen met deze hartverwarmende verhalen steeds meer mensen te overtuigen dat een bezoekje aan iemand met dementie zeker nog de moeite waard is! Het grote bereik van de social media van dit ministerie kan ons daar zeker bij helpen en we zijn dan ook zeer dankbaar voor deze kans.

Mantelzorgelijk

Elke maand schrijft Sylvia Eickholt een blog voor Mantelzorgelijk.nl om te vertellen over de mooie momenten binnen de zorg voor mensen voor dementie. En over de momenten van rust en opluchting voor de mantelzorgers, die deze vrijwillige inzet met zich meebrengt.

Heel speciaal, temeer daar alle bijdragen op deze website ook als digitaal erfgoed worden opgeslagen door de Nederlandse Koninklijke Bibliotheek.

Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland besteedt geregeld aandacht aan onze posts. Daarmee hebben we een nog groter bereik. Wij zijn er trots op dat onze ervaringen, emoties en verhalen door zo'n belangrijke organisatie worden gedeeld op Facebook, Instagram en Twitter! Een voorbeeld lees je op https://www.alzheimervrijwilligers.nl/kijken-naar-wat-nog-wel-kan.

Licht op Eindhoven

Het online magazine van 'Licht op Eindhoven' heeft ook alle aandacht voor ons initiatief. Zij posten hierover op social media en op hun website.

Summa Zorg: 'Samen slim zorgen thuis'

Met dit project speelt Summa Zorg in op de veranderende marktvraag en het bijbehorende nieuwe onderwijs. Als een van de partners schrijft Sylvia Eickholt namens Het Momentum per kwartaal een blog.

Studenten zijn van harte welkom bij ons om kennis te maken met de zorg voor mensen met dementie.

Het Momentum 'in de pers'