# Blog

Blog Ministerie VWS: 2 november, een dag om nooit te vergeten!

Wat had je er een hekel aan, om op 2 november jarig te zijn. Tegelijk met Allerzielen, de dag dat veel mensen vaak wat extra verdrietig waren. Jij net zo, om alle dierbaren die jij moest missen. Maar gelukkig vierden we jouw verjaardagen toch altijd gezellig, zodat die verdrietige gedachten vanzelf wat naar de achtergrond verschoven.

Eeuwig jong

Zo lang als ik vrije dagen kon opnemen bij mijn studie en werk, zo lang was ik al vrij op 2 november. Want ’s ochtends kwamen jouw vriendinnen en buurtjes op de koffie. De dames waren altijd vol lof over de gezellige ontvangst. Want dat kon jij als geen ander. Mooie tafelkleden en het sfeervolle koffie- en theeservies kwamen dan op tafel. Dat herinner ik me nog van heel lang geleden, jouw feesttafels waren altijd gezellig gedekt. De gebakjes, echte kunstwerkjes, werden gebracht door de bakker. Jij maakte altijd vooraf nog wat lekkere hapjes en wij hadden onze mooiste kleding aan. Een voor een verschenen de vriendinnen. Zo hebben we jouw verjaardag meer dan 40 keer gevierd in ons fijne huis. Door de jaren heen werden sommige vriendinnen wat moeizamer ter been en verschenen er rollators op onze oprit. Jij daarentegen bleef eeuwig jong…

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Volgens mij ben je een zeer gelukkig mens als je een paar échte ...

Eenmaal per kwartaal schrijf ik een blog voor het Summa project ‘Samen Slim ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid