Cordaan Berkenstede in Diemen

Berkenstede

cordaan 350x350

'Maatjes' gevraagd!

Even kennismaken

 

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door ‘de straat’, het centrale gedeelte. In ‘de straat’ vindt u een GrandCafé, de Winkel van Sinkel, een kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Bewoners van Berkenstede kunnen gebruik maken van al deze voorzieningen en daarnaast meedoen aan tal van sociale en culturele activiteiten.

Start samenwerking en doel

We gaan proberen minimaal 12 mooie matches te verzorgen van door ons opgeleide vrijwilligers met een bewoner die precies bij hun past. De lijst van bewoners die hierin interesse heeft, ligt al klaar; de animo is groot! Wij gaan er weer alles aan doen om ook hier een mooie samenwerking te verzorgen.

Info-avonden

We starten met onze ONLINE info-avond op maandagavond 28 november 2022 van 19.00 uur tot 20.00 uur voor iedereen die hierin geïnteresseerd is.
Daarna verzorgen we deze info-avond nogmaals op lokatie bij Berkenstede, op woensdagavond 11 januari 2023 van 19.00 tot 20.00 uur.

Goed voornemen!

Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar, om nog meer van betekenis te zijn door een uurtje per week iets leuks te doen met een bewoner van dit mooie verpleeghuis! Vanwege de hoge vaccinatie- en boostergraad van bewoners en medewerkers kunnen deze bezoekjes echt veilig! Wil je nu al meer weten of je alvast aanmelden voor deze avond? Dat kan via deze link. Na aanmelding ontvang je de link voor deelname aan de info-avond.

Workshops

Binnenkort volgt hier meer info over de workshops en de data!

Corona

Zodra er weer een opleving van corona dreigt, neemt het verpleeghuis maatregelen om bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers zo goed mogelijk te beschermen. Als vrijwilliger word je hiervan uiteraard op de hoogte gesteld via je contactpersoon in het verpleeghuis.

 

Omdat er nog zoveel wél kan!
Help jij ook mee met een uurtje per week?

Uitgelicht

Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.