Wat kan er nog wel

Wat kan er nog wél ondanks corona?

wat kan er nog wel ondanks corona

Voor haar bewoonster die binnenkort jarig is, maakte onze vrijwilligster Monique een kussen op maat. Monique legt uit waarom ze voor deze accessoires heeft gekozen: “Mevrouw was vroeger coupeuse. Daarom heb ik gekozen voor wat dingen uit dat vak. Er zit een meetlint op wat uitgerold kan worden, een rits om open en dicht te maken, een zakje met drie linten met kralen die mevrouw kan vlechten, een bandje wat ze kan strikken, een sluiting met elastiek, een aantrekkoord, een ‘bontje’ om te voelen, klittenband wat uiteraard open en dicht kan, een gelukspoppetje, een knoopje met lusje, een hart met drukknoopje, een gewoon hartje en natuurlijk een vingerhoed.”

Wat een geweldig cadeau en wat zal de mevrouw van Monique daar blij mee zijn! En wat zijn wij trots op onze vrijwilligers, die zomaar deze prachtige initiatieven aandragen!

Wie helpt er mee?

Wie heeft er nog meer ideeën voor een kussen of bijvoorbeeld een hobbyplank op maat? We horen het graag, misschien kunnen we binnen Het Momentum helpen met het maken daarvan. Daarom horen we ook graag wie daarbij zou willen helpen. Laat het ons weten!

deel dit