Wat kan er nog wel

#Till we meet again: Één kopje koffie, maar dan digitaal!

In het coronatijdperk doen onze vrijwilligers ook van alles om het contact met hun maatje te houden. Een van die dingen is het opnemen van korte filmpjes van een activiteit die zij straks weer samen gaan doen.

Onze vrijwilligster Monique sprak haar mevrouw rechtstreeks toe en haalde anekdotes op die mevrouw haar verteld had. Ze liet het koffiekopje zien dat klaar staat voor mevrouw, als ze straks weer samen gaan bijkletsen met een kopje koffie en thee erbij. Het filmpje is direct na ontvangst door Ananz activiteitenbegeleidster Inge getoond aan mevrouw. Haar reactie was geweldig, zoals Inge ons enthousiast mailde:

“De reactie van mevrouw was goud waard! Ze is helemaal opgefleurd met zo’n lief bericht. Ze herkent de verhalen en moest enorm lachen toen je vertelde dat ze in de koeienstal moest staan voor straf. Ze was enorm dankbaar. Hartstikke leuk!!!!!!!!!”

Hoe mooi is dat! Wij gaan door met zoveel mogelijk filmpjes maken voor iedereen en bedanken Monique voor haar geweldige bijdrage en Edith van Zalinge voor haar montagewerk!

 

 

 

 

deel dit