# Persoonlijk verhaal

Wat heb ik toch bijzonder en dankbaar werk!

Ik had laatst weer een prachtig momentje met een van onze bewoonsters. Mevrouw lag al in bed en ik heb toen op haar kamer de muziek aangezet met liedjes van vroeger… Het volume daarna iets harder gezet en samen hebben we toen hand in hand mee gewiegd op de muziek. Er was echt contact; ik zag een grote lach en mevrouw probeerde me duidelijk wat te vertellen. Dat was zo fijn, echt hoe het moet zijn. Deze momenten maken mijn werk bijzonder en dankbaar!

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Volgens mij ben je een zeer gelukkig mens als je een paar échte ...

Zo keek mijn moeder me gisteren nadenkend aan en vroeg me wie ik ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid