# Wat kan er nog wel

“Vindt Pip het hier wel leuk?”

Genieten hoor!

Teruggekomen in een van de ruimtes van de ‘dagbeleving’ gingen we koffie drinken. Mevrouw nam direct het heft in handen en verzorgde twee kopjes heerlijke koffie voor ons. Het was een gezellig geroezemoes, van alle leden van onze wandelclub en van andere aanwezigen. Wij zaten heerlijk in twee leunstoelen bij de haard, met echt vuur. Gezellig.

Pip speelde de hoofdrol, van alle kanten klonk zijn naam en werd hij aangehaald. Hoewel hij in het begin nog wat moest wennen aan alle aandacht en de drukte, kwam dat later meer dan goed. Languit voor de haard liet hij zich verwennen. Wat een leven;-). Eenmaal weer terug bij Woodsplace was mevrouw al uit mijn jeep voordat ik aan de andere kant van de auto was. Zij liep naar de achterdeur om te kijken hoe het met Pip was. Dat ging helemaal goed en hij durfde daarna ook zelfs langs de paarden, ditmaal zonder blaffen en rennen. Mevrouw genoot van het buiten zijn, de paarden en van Pip. Mooi om te weten dat ze dit voortaan elke dinsdag mag doen in haar nieuwe woonomgeving.

Nieuwe vrijwilliger

Tot slot; ik denk dat we er een vrijwilliger bij hebben bij Het Momentum. Enthousiast, betrokken, met uithoudingsvermogen, geliefd bij de bewoners en met een hoog knuffelgehalte; Welkom bij de club, Pip! Hier gaan we een gewoonte van maken! Dat moet trouwens ook van mevrouw!

 

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Onze vrijwilligster Heleen gaat wekelijks op stap met ‘haar’ bewoner de heer Harry ...

Het was een prachtige voorjaarsdag. Ideaal voor een lekkere wandeling met mijn moeder, ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid