# Erkenning

Vakjuryprijs 2018 voor beste verbeteridee bij St. Anna Zorggroep

November 2018: Het Momentum heeft in haar eerste bestaansjaar de eerste prijs behaald als beste idee/project voor kwaliteitsverbetering bij het Sparkle Innovatieplatform van de St. Anna Zorggroep in Geldrop. Dit platform is voor en door medewerkers en geeft ruimte en ondersteuning om verbeterinitiatieven te delen, er mee te experimenten en te kunnen realiseren. “Het is een podium om goede ideeën te delen en elkaar te inspireren”, aldus Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep. Ananz Wonen Welzijn Zorg heeft Het Momentum voorgedragen namens locatie Akert.

Het beste verbeteridee

De beste 10 ideeën mochten zich presenteren in een vlog. De vakjury beoordeelde het idee inhoudelijk op basis van de vlog en een mondelinge toelichting. Wat zijn we vereerd dat Het Momentum door de vakjury is uitgeroepen als winnaar! Dit is een mooie erkenning voor onze overtuiging dat er met aandacht op maat nog zoveel geluksmomenten mogelijk zijn voor mensen met dementie en voor onze betrokken en gemotiveerde vrijwilligers, die deze waardevolle momenten mogelijk maken.

 

 

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Het ANWB Fonds helpt maatschappelijke initiatieven die Nederland mobieler, toegankelijker of verkeersveiliger maken. ...

In 2019 wonnen Het Momentum en Anna Ouderenzorg samen de Anneke van der ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid