# Erkenning

Het Momentum valt in de Nationale Vrijwilligersprijzen!

Op 10 juni 2021 reikte de burgemeester van Den Haag, dhr Jan van Zanen, namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de Nationale Vrijwilligersprijzen uit via een livestream.

Onze prijs

In de categorie lokale vrijwilligersorganisaties behoort Stichting Het Momentum tot de 12 beste initiatieven van de 139 inzendingen! Als waardering ontvingen we van het ministerie naast deze mooie erkenning ook een professionele filmproductie! Daarmee maakten we onderstaande commercial van de Parade van Mogelijkheden, waaraan iedereen kon deelnemen die net als wij wil laten zien dat er nog zoveel wél kan voor mensen met dementie!

Dank

Wij konden dit resultaat van Lokale winnaar Nationale Vrijwilligersprijzen alleen maar bereiken dankzij de enthousiaste inzet van onze vrijwilligers en de goede samenwerking met de deelnemende verpleeghuizen! Dus deze prijs is echt voor ons allemaal!

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Dat wij blijkbaar een collectief zijn ‘uit het boekje’ hebben we meerdere malen ...

Het ANWB Fonds helpt maatschappelijke initiatieven die Nederland mobieler, toegankelijker of verkeersveiliger maken. ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid