# Bijzondere activiteit, Nieuws

Dankzij samenwerking met RITUALS worden bewoners en medewerkers Beth Shalom heerlijk verwend!

Medewerkers van RITUALS mogen tijdens een zogenaamde Karmadag zelf kiezen aan welk goed doel ze een dagdeel willen meewerken. Medewerkster Britt nam namens haar HR-team contact op met vrijwilligerscollectief Het Momentum, om iets te ondernemen met de bewoners van een van de verpleeghuizen in de regio Amsterdam, die bij ons zijn aangesloten. Het werd verpleeghuis Beth Shalom, Cordaan Amsterdam, waar zij in de ochtend van 13 december een activiteit verzorgden. Speciaal voor de dames was het pure verwennerij. Hun nagels werden gevijld en voorzien van een mooi kleurtje naar keuze.

Toppers!

Jolanda Woons, assistent participatie coach bij Beth Shalom, zegt het volgende over het bezoek: “We hadden eerst wat verteld over Beth Shalom en een kleine rondleiding gegeven. Daarna gingen onze gasten aan de slag. Ze vonden het zeer gezellig en leuk om te doen. Wat een toppers, wat deden ze het goed. Ze konden heel goed contact leggen met de ouderen. Je kon zien dat zij ervan genoten. Ze hadden ook nog een presentje meegenomen voor de bewoners en voor het personeel wat vandaag werkt. Super lief en attent! De reacties van onze bewoners waren hartverwarmend, zoals “Oh, dan ga ik weer lekker ruiken! Heerlijk hoor, bedankt!!” Het was prachtig om te zien hoe blij je de mensen maakt met deze aandacht en leuke attentie.”

Dank!

Met dank aan RITUALS voor dit mooie gebaar! Op de foto’s zijn Britt en Faye in actie te zien.

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Enige maanden geleden werd Het Momentum benaderd door Fleur van Rituals of er ...

Wij zijn er bijzonder trots op dat we CabrioRentEvents.nl als nieuwe partner mogen ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid