# Blog

Blog Ministerie VWS: Op weg naar mooie momenten!

Maandelijks schrijf ik voor het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport een blog over de mooie momenten, die we binnen Het Momentum meemaken. Deze maand over het kraambezoek aan een verzorgende, dat we samen met een bewoner aflegden. Uit:

Op weg naar mooie momenten

…Een van de bewoners in het verzorgingshuis heeft een speciale band met een verzorgende. Hij luistert naar haar en geniet van haar aanwezigheid. Hoe dubbel was dan ook zijn gevoel toen zij vorig jaar aankondigde dat ze een tijdje niet zou komen. Ze was zwanger, van een tweeling nog wel! Geweldig nieuws natuurlijk, maar voor deze bewoner zeker ook pittig. Hoewel hij, zoals hij zelf in zijn vroeger vaak gebruikte managementtaal omschreef, het wel goed vond dat ze ‘koos voor uitbreiding’. In die maanden bleef hij haar op foto’s herkennen. Mooi, zo’n bijzondere band!…

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Eenmaal per kwartaal schrijf ik een blog voor het Summa project ‘Samen Slim ...

Op woensdag 9 oktober wonnen wij samen met Veroni Haans, coördinator Welzijn bij ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid