nieuws

Wil jij ook graag iemand met dementie gelukkiger maken?

Kom dan naar onze voorlichtingsavond over meer geluk voor mensen met dementie!

Op maandagavond 22 oktober a.s. van 19.00 tot 20.30 uur gaan we graag met je in gesprek hoe we dat willen bereiken! Ook jij kunt iemand met dementie weer even een gelukkiger mens maken in het hier en nu, dankzij de juiste inzet en aandacht. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen met dementie nog zeker iets kunnen ervaren, in elke fase van dementie. Terwijl andere hersenfuncties het steeds meer laten afweten, neemt het vermogen van emoties en ervaren zelfs juist toe tijdens de ziekte. Dus daar is onze kans om deze mensen er weer bij te betrekken, te laten genieten. Met de juiste match binnen Het Momentum is het dus nog zeker zinvol om je ook hiervoor in te zetten!

Meld je aan!

Heb jij een uurtje per week over en wil je die graag besteden aan vrijwilligerswerk? Ben je mantelzorger en wil je graag meer weten over ons vrijwilligerswerk voor jouw dierbare met dementie, die woont in woonzorgcentrum de Akert van Ananz? Meld je dan even aan op info@hetmomentum.nl.

Meer informatie

We ontvangen je graag, uiteraard geheel vrijblijvend, op maandag 22 oktober in woonzorgcentrum Akert van Ananz aan de Appelaar 35 te Geldrop. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Op www.hetmomentum.nl/vrijwilligers vind je meer informatie. Graag tot snel!

deel dit