nieuws

Stichting Het Momentum ontwikkelt kleurplaten op maat voor mensen met dementie

Stichting Het Momentum start een samenwerking met Luuk Lemmens. Luuk is een fantastisch tekenaar en samen gaan we aan de slag met mooie kleurplaten voor mensen met dementie. Destijds schrok ik van de kleurplaten die mijn moeder mocht kleuren. Nijntje en andere kinderlijke figuren vond ik echt niet gepast en de kleurboeken voor volwassenen waren te moeilijk. Daarom ontwikkelt Het Momentum nu samen met Luuk mooie kleurplaten op maat, die passen bij de interesse van de bewoner. Hiervoor ontvangen we een bijdrage in de kosten van het Fonds Sluyterman van Loo. En hebben we de prent met de voorkeur van een bewoner nou net niet op voorraad, dan zal Luuk deze alsnog maken. Speciaal voor die bewoner.

Mooie kleurplaten, waardig met oog voor nostalgie. Voor mooie momenten, die herinneringen kunnen oproepen. Omdat er nog zoveel wél kan!

Kosten

Voor slechts Euro 7,50 (ex verzendkosten) ontvangt u 17 kleurbladen op inkleurbaar  A4 160 grams papier en een mooi voorblad met alle ingekleurde tekeningen als voorbeeld. Interesse? Bestel dan via info@hetmomentum.nl. Een gedeelte van dit bedrag gaat naar Stichting Het Momentum voor het ontwikkelen van nieuwe kleurplaten. Meer weten? Neem even contact met ons op!

Deze kleurprenten zijn mede mogelijk gemaakt door:

deel dit