nieuws

Nominatie Anneke van der Plaats Award!

Veroni Haans, Coõrdinator Welzijn bij Ananz WWZ, en Het Momentum zijn samen één van de drie genomineerden voor de Anneke van der Plaats Award. De nominatie geldt voor de ontwikkeling en implementatie van Het Momentum binnen de verpleeghuizen van Ananz, wat onder de verantwoordelijkheid van Veroni valt. Het Momentum draagt bij aan het welzijn van mensen met dementie.

De Anneke van der Plaats Award 2019

De Award is bedoeld voor medewerkers in de zorg die zich op een speciale manier inzetten of een bijzonder project kiezen om het leven van mensen met dementie te verbeteren, volgens het gedachtegoed van Anneke van der Plaats. Wat zijn wij trots dat door deze nominatie ook Het Momentum landelijke erkenning krijgt! Op woensdag 9 oktober wordt tijdens het congres ‘De wondere wereld van dementie‘ bekend gemaakt wie van de drie genomineerden de Award wint.

Op de foto van links naar rechts:

Jurylid Huub Buijssen; psychogerontoloog en gezondheidszorgpsycholoog, Inge Stammen; activiteitenbegeleidster Ananz WWZ, jurylid Marcellino Bogers; mede-eigenaar van Congressen MetZorg en genomineerde Veroni Haans, coördinator welzijn Ananz WWZ tijdens een kennismakingsbezoek.

Lees meer over deze erkenning.

deel dit