nieuws

Het Momentum ontvangt Rituals bij Beth Shalom voor verwenochtend!

Enige maanden geleden werd Het Momentum benaderd door Fleur van Rituals of er een mogelijkheid was om bij ons vrijwilligerswerk te doen. Rituals geeft alle medewerkers namelijk de gelegenheid om tijdens zogenaamde ‘Karma’-dagen uren te besteden aan een goed doel. En Het Momentum is uiteraard een geweldig doel. Dus samen met Fleur hebben we gekeken welke van de deelnemende verpleeghuizen voor hen het beste was. En dat bleek Beth Shalom in Amsterdam te zijn.

Wat een ochtend!
De ontvangst binnen Beth Shalom was gezellig en gastvrij. De bewoonsters werden heerlijk verwend met mooie nagels en een lekkere handmassage en vertelden honderduit. Ook waren ze zeer benieuwd naar het leven van deze jonge generatie, dus werden ook de meest persoonlijke vragen gesteld. Het werd een geweldige ochtend, waarvan iedereen heeft genoten. De bewoonsters waren zeer trots op hun nieuwe nagels en lieten deze aan iedereen zien. Zo mooi én zo dankbaar!! En daarnaast hadden deze geweldige dames van Rituals ook nog diverse producten meegenomen, die binnen Beth Shalom mochten worden verdeeld.

Geweldig
Het is super dat organisaties zoals Rituals hun medewerkers deze kans geven én dat ze Het Momentum weten te vinden! Zodat we samen een invulling kunnen bedenken, die iedereen past.

Op de foto boven de delegatie van Rituals, samen met Jolanda Woons, assistent participatiecoach binnen Beth Shalom.

deel dit