nieuws

Gastblog bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport!

Zojuist hebben we de bevestiging ontvangen dat Het Momentum een serie van 5 gastblogs mag verzorgen voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport! Via dit Twitter en Facebookaccount bereiken we dan maandelijks landelijk 50.000 tot 100.000 mensen. Onze eerste blog verschijnt op donderdag 4 oktober a.s. Wat een eer. En wat een kans!

Inspiratie

We zullen ook hier met trots onze persoonlijke verhalen vertellen met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Omdat de reacties tot nu toe zo positief zijn dat we heel veel vrijwilligers nodig hebben! We zien dat het echt werkt en willen wekelijks zoveel mogelijk mensen met dementie bereiken met mooie momenten.

Met onze blogs willen we laten zien dat je als vrijwilliger met 1 uurtje per week soms al wonderen kunt verrichten. En we willen heel graag duidelijk maken dat mensen met dementie er zeker nog bij horen en met de juiste aandacht nog tot meer in staat zijn dan je zou verwachten. En in die prachtige momenten schuilt ook de mooie beloning voor de vrijwilliger.

Een ministeriële ‘like’!

En het is fijn te weten dat ook minister Hugo de Jonge blij is met dit bericht!

deel dit