nieuws

GEZOCHT: Betrokken vrijwilligers voor 1 uurtje persoonlijke aandacht per week voor 1 bewoner!

Wist je dat iedereen iets kan betekenen voor iemand met dementie? Ja, ook jij met jouw hobby, interesse of achtergrond past altijd wel bij een bewoner van een zorginstelling bij jou in de buurt. Wj helpen je graag aan de goede match!

Gezocht!

Wij zijn op zoek naar betrokken vrijwilligers voor Het Momentum in de regio’s Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Den Bosch! Wil jij een uurtje per week iets betekenen voor iemand met dementie? Kijk dan eens op www.hetmomentum.nl/vrijwilligers voor meer informatie! Je krijgt eerst een korte kennismakingsopleiding en daarna word je professioneel begeleid, in die mate waaraan jij behoefte hebt.

Een goede match

Een goede match staat of valt met de juiste overeenkomsten in wensen en interesses van jou en de bewoner met dementie. Daar besteden we dus veel aandacht aan, zodat jullie match een grote kans van slagen heeft. Zo kan jij iemand met dementie wekelijks een gouden uurtje bezorgen. Hierdoor kunnen de zorgmedewerkers even deze zorg loslaten en het geeft de mantelzorgers een moment van rust.

Onbeschrijfelijk mooi

Je zult verbaasd zijn wat er nog allemaal mogelijk is, zoals een potje badminton in de gangen met een fervent tennisspeler, een goed gesprek met iemand die nog alles weet van de actualiteiten, een dankbare glimlach van een mevrouw die normaal alleen maar naar de grond kijkt, tenzij je echt moeite voor haar doet. Het is zo mooi dit te ervaren en de dankbaarheid die je voelt, is goud waard. Dus laat deze kans niet lopen en meld je aan! Je bent van harte welkom!

deel dit