nieuws

Ananz WWZ kiest voor Het Momentum op alle locaties!

Geluksmomenten voor mensen met dementie, uitbreiding Het Momentum binnen alle locaties!

Het management van Ananz Wonen Welzijn Zorg ervaart de pilot in locatie Akert als zeer positief. Daarom is er besloten Het Momentum ook in de 2 andere Ananz locaties met PG-afdelingen te introduceren!

Dat is mooi nieuws en ondersteunt onze missie om zoveel mogelijk mensen met dementie in zorginstellingen meer geluksmomenten te bezorgen! Want aandacht doet echt wonderen, ook bij mensen met dementie en de meesten van hen kunnen zeker nog genieten van onze aandacht op maat.

Waardevolle aandacht van Het Momentum
Marion van Zoom, MBA Directeur Ananz wonen welzijn zorg, zegt er het volgende over: “De vrijwilligers van Het Momentum zetten zich met één op één aandacht in voor mooie momenten van persoonlijk geluk, gezelligheid en zingeving voor onze bewoners met dementie op een van onze PG-afdelingen. Het is heel waardevol te ontdekken dat met deze vorm van aandacht nog altijd mooi contact mogelijk is. Daarom gaan wij nu op al onze locaties Het Momentum introduceren.”

Met deze uitbreiding geven we nog meer mensen binnen Ananz gezelligheid en waar mogelijk wat zingeving. Dit doen we door iets leuks met hen te doen, wat goed bij hen past. Mooi nieuws dus!

deel dit