nieuws

1 jaar Stichting Het Momentum!

Alweer een jaar geleden begon onze stichting op 7 juni door het zetten van onze handtekening als bestuur bij Notariskantoor Annet Wijers. En wat een jaar is dat geweest!

Succes na succes

Vier maanden na de start van onze stichting behaalden we de prestigieuze Anneke van der Plaats Award. Wat een eer was dat! We werkten aan uitbreiding bij meer verpleeghuizen, zoals Zorg & Wonen Glorieux en alle locaties van Ananz. Er stond zelfs een gesprek gepland met het Oranje Fonds over landelijke dekking van ons initiatief! We hadden al wervingsavonden gepland voor nieuwe vrijwilligers. Er stonden diverse workshops geroosterd voor onze vrijwilligers, van intervisie tot rouwverwerking. En er was natuurlijk de geweldige workshop over humor en dementie door Marcellino Bogers, die we wonnen bij de Anneke van der Plaats Award, waarvan hierboven de afbeelding. Er waren veel enthousiaste vrijwilligers en mooie verhalen van hartverwarmende momenten met ‘hun’ bewoners. Ook was er veel aandacht van de media. Het ging geweldig.

Corona

En toen kwam corona en sloten de deuren van de verpleeghuizen. Het werd stil. We probeerden dat op te vangen met o.a. diverse kaartjes, videobellen en persoonlijke vlogs voor de bewoners in het kader van de gedachte #Tillwemeetagain.

 

#Wordt vervolgd!

We zijn enorm blij dat er nu weer licht gloort aan de horizon en hopen de de komende maanden weer terug te kunnen komen in al ons enthousiasme.
Dank aan onze vrijwilligers voor jullie blijvende steun en enthousiasme. Dank aan de deelnemende verpleeghuizen en mantelzorgers voor jullie vertrouwen in ons. Dank aan onze volgers voor jullie aandacht. We gaan door! #Wordtvervolgd!

deel dit