# Nieuws

Mooie samenwerking met YoungCapital!

Wij zijn zeer trots op onze samenwerking met YoungCapital, dé recruitmentspecialist van Nederland. Zij vragen speciale aandacht voor ons vrijwilligerscollectief bij hun duizenden werknemers en uitzendkrachten op het online platform YoungCapital.nlvoorelkaar.nl.  Dit is mogelijk dankzij hun recente samenwerking met NLvoorelkaar.

Vrijwilligerswerk is belangrijk!

YoungCapital vindt vrijwilligerswerk ook zeer belangrijk en stimuleert haar medewerkers en uitzendkrachten dit ook te doen. Daarnaast geeft YoungCapital ter inspiratie diverse vrijwilligersprojecten de ruimte om zich voor te stellen. Dit zijn projecten die zij belangrijk en bijzonder vinden. Mooi dat Het Momentum daar deel van uitmaakt en zo de kans krijgt om al deze jonge, gemotiveerde mensen te bereiken met onze boodschap dat er nog zoveel wél kan voor mensen met dementie en hun vrijwilligers!

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

De eerste matches zijn gemaakt, na een gedegen opleiding van de vrijwilligers en ...

Onze vrijwilligers zetten zich wekelijks in voor mensen met dementie, met wie zij ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid