# Persoonlijk verhaal

“Iemand een gelukkig moment bezorgen kan echt een eitje zijn!”

Met goedkeuring van IG verzorgende Ilse delen we voortaan haar ervaringen van mooie momenten op een pg-afdeling. Ook deze posts laten zien dat we mensen met dementie nog zo gemakkelijk mooie momenten kunnen bezorgen met persoonlijke aandacht en waar mogelijk zingeving. Mooi om te lezen dus❤️!

 

“Iemand een gelukkig moment bezorgen kan echt een eitje zijn!

Om 06.00 uur kwam hij uit bed. In zijn pyjama liep hij wat te rommelen op zijn kamer. Meneer was duidelijk uitgeslapen. ‘Goedemorgen’ zei ik. Blij verrast keek hij me aan. ‘Goedemorgen, heb je koffie?’ Zei hij. ‘Toevallig wel’ zei ik. ‘Wil je eerst je kleren aan?’ ‘Ja dat is fijn’. Ik help meneer met douchen, aankleden en scheren.
‘Zo en nu zal ik de tafel eens dekken voor je’ zei ik.
Ik weet dat hij graag een gebakken ei heeft dus bied ik hem aan om een ei te bakken. Zijn ogen stralen. ‘Doe je dat echt voor mij? vroeg hij. ‘Je bent lief!’ Ik pak de spullen en begin met bakken.
‘Ik lust er wel 2’ lachte hij. Ik smeer 4 sneetjes brood, beleg ze met ham en 2 gebakken eieren. Nog een kop koffie en het ontbijt is compleet.
Meneer zit met smaak te eten. En ik ben blij met wat ik zie.
Een man die blij is met dat ene kleine gebaar wat ik voor hem gedaan heb. Mijn dienst sluit ik met een goed gevoel af.”
#ananz #werkgeluk #nachtdienst.

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Dat zijn de woorden van onze vrijwilliger Harry von Hegedus. Sinds afgelopen zomer ...

  “Gezellig!” Zoals meestal wil Toos overigens niet met me mee naar het ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid