# Nieuws

Het woord is aan de wethouder!

Onlangs ontmoette Het Momentum wethouder Sanders – De Jonge, een bevlogen vrouw die de zorg als geen ander kent. Mooi om te ervaren dat zij zich helemaal kon vinden in onze visie en ambitie. Beiden weten we dat er nog zoveel wél kan, met en voor mensen met dementie. Wij hopen beiden dat die persoonlijke aandacht mensen met dementie en hun mantelzorgers mooie momenten kan geven en hopelijk iets kan bijdragen, waardoor mantelzorgers weer energie en inspiratie kunnen opdoen om verder te kunnen. Wij helpen daar graag bij.

Het volgende citaat van de wethouder, waarin ze weergeeft hoe ze tegen ons aankijkt, maakt ons trots. Wij kijken er dan ook naar uit om nog meer te kunnen betekenen in Geldrop-Mierlo. Het dorp waar mijn ouders hun leven en gezin hebben opgebouwd en met veel plezier hebben geleefd.

Citaat

“Goed te weten dat er diverse mooie projecten zijn in Geldrop-Mierlo, om meer kwaliteit van leven te genereren voor onze bewoners. Zoals het meerdere malen landelijk onderscheiden vrijwilligerscollectief Het Momentum, dat zich met haar vrijwilligers inspant voor meer mooie momenten voor mensen met dementie en dat zoveel mogelijk mensen wil informeren en inspireren over wat er nog allemaal wél kan, ondanks dementie. 

Een collectief dat is ontstaan uit passie van een mantelzorger en uit eerbetoon voor haar overleden moeder met dementie. Hiermee laat Het Momentum zien dat persoonlijke betrokkenheid niet ophoudt na eigen mantelzorg taken maar op deze manier kunnen ze voor veel meer mensen het verschil maken. Dat bewonder ik.”

Mathil Sanders-de Jonge
Wethouder Zorg & Welzijn Geldrop

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

De Geldropse Kruisvereniging houdt op te bestaan. Een waar begrip in onze gemeente ...

Het Momentum heeft een twee eigen workshops ontwikkeld voor de introductie van nieuwe ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid