# Bijzondere activiteit, Wat kan er nog wel

Vlog: Bekijk hier het Momentum camping gevoel!

Na een online oproep van Het Momentum voor ‘het lenen’ van een caravan, zodat de bewoners van verpleeghuis Berkenheuvel van Ananz een dagje konden genieten van het campinggevoel, reageerde Sander Kuijpers direct. Trots eigenaar van een prachtige caravan én begaan met de oudere medemens verleende hij graag zijn medewerking. Dankzij zijn hulp konden we op deze mooie zomerse dag in augustus veel bewoners van alle afdelingen ontvangen rondom zijn caravan. Wat hebben de bewoners genoten en wat kwamen de verhalen los! Sommigen waren ook zeer verrast door de aanwezigheid van een nostalgische 2CV en bekeken deze graag even van dichtbij.

Dank jullie wel!!

Ook wij hebben genoten van de blijdschap en dankbaarheid van alle lieve bewoners en van het enthousiasme van alle medewerkers! Daarom bedanken we graag iedereen die hieraan meewerkte; Sander Kuijpers met de prachtige caravan, tekenaar Luuk Lemmens die de prachtige poster verzorgde en natuurlijk cameravrouw Edith van Zalinge, die nog diezelfde avond onderstaande prachtige vlog monteerde. Toppers zijn jullie, zonder jullie vrijwillige hulp was deze geweldige dag niet mogelijk geweest! En ook een woord van dank aan alle enthousiaste medewerkers van Ananz en aanwezige familieleden. Samen maakten we er een prachtige dag van!

 

Bekijk de vlog door op onderstaande afbeelding te klikken!

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Samen met vrijwilligers en bewoners namen we zaterdagochtend 18 september in de stralende ...

Op uitnodiging van Lionsclub de Keersop uit Eindhoven konden 35 bewoners van de ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid