# Bijzondere activiteit, Wat kan er nog wel

Het dak eraf voor bewoners met dementie bij Ananz!

“Heerlijk,” roept een bewoonster met blossen op de wangen. De schittering in de ogen en een grote lach; haar gezicht spreekt boekdelen. “De geur van de bomen, een straaljager die overvliegt, gewoon beleven dat je buiten bent. Wat heeft meneer genoten!” aldus een enthousiaste vrijwilliger. Een andere vrijwilliger vult nagenietend aan dat ze onderweg volop “En we gaan nog niet naar huis” hebben gezongen. En dat ze hebben genoten van die enkele regendrup die nog uit de bomen viel, maar vooral van de zon!

Waarom een cabrio rit?

Anita Hendericks, eigenaar van CabrioRentEvents zegt er het volgende over: “Cabrio rijden ís een unieke beleving, vol met mooie momenten. Het landschap trekt aan je voorbij, terwijl je geniet van de buitenlucht en leeft in dát moment. Dat past perfect in de visie van Het Momentum en wij vinden het prachtig dat we deze mensen een mooie middag kunnen bezorgen!”

Omdat het kan!

We hebben veel foto’s en video-opnames gemaakt, zodat deze rit altijd nog eens opnieuw beleefd kan worden. Want ook al wordt deze middag misschien snel vergeten door een aantal van onze gasten, ze hebben NU genoten! En daar gaat het om! Mooie momenten voor mensen met dementie, gewoon omdat het kan!”

SUPER BEDANKT

Wij bedanken uiteraard CabrioRentEvents van harte maar ook alle vrijwilligers die ons hebben geholpen! Met het halen en brengen van de cabrio’s in en naar Venlo en met het rijden met onze bewoners. Samen met het team van Ananz hebben jullie een aantal bewoners een geweldige middag bezorgd. Dank daarvoor!

Citaat van een enthousiaste mantelzorgster: “Wij zijn de volgende dag nog even bij mama geweest en het eerste wat ze vertelde was dat ze in een open auto had gereden en dat al haar haren waren weggewaaid. Ze heeft de dag van haar leven gehad. Hoe dan ook, dank je wel dat jullie dat voor haar en andere bewoners mogelijk hebben gemaakt! GE-WEL-DIG😁”

 

 

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Het is dinsdagochtend ik ben in de auto onderweg naar werk. In een ...

Op 7 april verzorgde Dinie Warnders een drukbezochte workshop hand- en voetmassage voor ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid