# Bijzondere activiteit, Nieuws

Hartverwarmend samenzijn in Sinterklaaskasteel Geldrop!

Stichting Het Momentum, het vrijwilligerscollectief en inspiratiebron met aandacht voor mensen met dementie, nodigde de bewoners van de verpleeghuizen in Geldrop-Mierlo uit voor een samenzijn met de Sint. Het werd een groot succes, mede dankzij de tomeloze inzet van alle vrijwilligers en het enthousiasme van de donateurs van het Sinterklaaskasteel Geldrop. De zorgmedewerkers waren vol lof over de benadering van hun bewoners, respectvol en gezellig. Zoals blijkt uit deze mooie reactie van Linda Schoenmakers, Verzorgende IG bij Hof van Bethanië in Mierlo:

“Bedankt nog voor de leuke en gezellige ochtend op het kasteel. De bewoners hebben genoten en doordat ze een herinnering hebben mee gekregen hebben we er vanmiddag nog veel over nagepraat, ook met behulp van de foto’s/filmpjes. Het was zeker een feestje; goed werk en chapeau voor iedereen die mee heeft gewerkt en voor de wijze waarop ze met onze bewoners omgaan. Die ervaring is wel eens anders geweest 😉! Keep up the good work!”

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Op 7 april verzorgde Dinie Warnders een drukbezochte workshop hand- en voetmassage voor ...

Het Momentum is trots op de samenwerking met Lisette Bossert, van Bossert Kookwerken. ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid