# Recept

Gevulde eitjes

Ingrediënten voor 15 personen

  • 10 eieren
  • 1 el zachte boter
  • mayonaise naar smaak
  • Mespunt kerrie
  • Enkele zoetzure augurkjes in kleine blokjes
  • Zout en peper
  • Mespunt mosterd
  • 20 kleine toefjes peterselie
  • ketchup of paprikapoeder

 

Bereiding

  1. Kook de eieren in 8 minuten. Kieper ze dan in een zeef of vergiet en spoel ze even koud af onder de kraan (dan kun je ze straks beter pellen).
  2. Laat de eieren afkoelen tot je ze vast kunt pakken en pel ze dan.
  3. Snij de eieren in de lengte doormidden en haal de dooier eruit.
  4. Prak de dooiers fijn en meng ze met de boter, mayonaise naar smaak en de kerrie.
  5. Breng verder op smaak met peper, zout en mosterd.
  6. Vul de eiwitten met het dooier-mengsel, gebruik daarvoor twee theelepels of een spuitzak met een gekartelde spuitmond.
  7. Garneer de gevulde eieren met peterselie en een druppel ketchup en/of een snuf paprikapoeder.

Het Momentum : Lisette Bossert recept gevulde eitjes vind je hier als pdf.

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Ingrediënten voor 3 of 4 pasteitjes: 4 pastei-bakjes 1 ui, gepeld en in ...

Aardbeienkwarktaart Ingrediënten voor 10 flinke punten: Voor de bodem: 150 gram zelfrijzend bakmeel ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid