# Persoonlijk verhaal

Ik vind het echt leuk dat meneer zo geniet, dan geniet ik ook!

Meneer heeft altijd goede functies gehad in het bedrijfsleven, ook in directies. Volgens mij denkt meneer dat hij nu ook nog alles in goede banen moet leiden. Zo mopperde een van de medebewoners laatst over het weer buiten en meneer knipoogde naar me, terwijl hij zei dat hij nu beter zijn mond kon houden en zich niet zou mengen in die discussie. Dat leek me een wijs besluit om verdere discussies en onrust te vermijden!

We hebben samen ook veel lol en meneer geniet zichtbaar van onze wandelingen en gesprekken. Onlangs was het te warm om te wandelen toen hebben we samen gezongen met andere bewoners. Meneer kent gewoon alle refreinen en coupletten en zingt alles uit volle borst mee. Ik vind het echt leuk dat meneer zo geniet, dan geniet ik ook!

Mooi hoe Femke omgaat met deze meneer. Met respect voor zijn gevoelens en hem in zijn waarde latend, in zijn gedachten nog altijd als directielid. Dank je wel Femke, mede namens deze meneer voor je inzet en interesse!

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Op een mooie, tamelijk warme middag ging ik met mevrouw een wandeling in ...

Ik ga naar de meneer met wie ik altijd zo leuk kon praten. ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid