nieuws

Het Momentum zoekt vrijwilligers in Heeze voor een uurtje per week!

Voor lokatie Nicasius van Ananz WWZ zoeken wij nog vrijwilligers! Het Nicasius is een mooi, modern complex en ligt op een prachtige plek, op loopafstand van het gezellige dorpscentrum in Heeze (NB). Heeze is een hechte gemeenschap en veel bewoners van Nicasius wonen al hun leven lang in Heeze. Zij hebben vooral behoefte aan Heezenaren, om samen herinneringen op te halen aan hun ‘Parel van Brabant’.

Daarnaast zijn er ook bewoners, die naar Heeze zijn verhuisd om dichterbij hun kinderen te wonen. Voor hen zoeken we vrijwilligers die precies matchen bij hun interesse of die misschien hun vroegere woonplaats wel kennen. Interesse om ook een uurtje per week van onschatbare waarde te zijn voor iemand met dementie? Kijk dan hier voor meer info over Nicasius en Stichting Het Momentum.

Vrijwilligers en corona

Ook in coronatijd kunnen we iets betekenen voor iemand met dementie, We volgen de regels van het RIVM en het verpleeghuis waar je actief bent, is duidelijk in de regels van dat moment. Misschien kan je niet altijd fysiek komen, maar ook op afstand kan je veel betekenen voor iemand. Met regelmatig een kaartje, een vlogje en door contact met de mantelzorger kan je al een wereld van verschil maken. Het Momentum helpt je daar graag bij.

 

deel dit