erkenning

Het Momentum valt in de Nationale Vrijwilligersprijzen!

Op 10 juni 2021 reikte de burgemeester van Den Haag, dhr Jan van Zanen, namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de Nationale Vrijwilligersprijzen uit via een livestream. De jury met Abdelkader Benali, Kathleen Ferrier, Nanoah Struik, Rick Brink, Jan van Zanen en Marianne Besselink hebben de winnaars geselecteerd. Eentje voor landelijke vrijwilligersorganisaties en eentje voor lokale vrijwilligersorganisaties.

 

Onze prijs

In de categorie lokale vrijwilligersorganisaties behoort Stichting Het Momentum tot de 12 beste initiatieven van de 139 inzendingen! Als waardering ontvangen we van het ministerie naast deze mooie erkenning ook een professionele filmproductie t.w.v. 3.000 Euro! Deze zullen we besteden aan het maken van een commercial voor werving door het organiseren van de Parade van Mogelijkheden, waaraan iedereen kan deelnemen die net als wij wil laten zien dat er nog zoveel wél kan voor mensen met dementie!

 

Het thema in 2021

2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet met als thema nieuwe gezichten.  De selectiecommissie selecteerde op wat er is gedaan zodat nieuwe gezichten zich bij een organisatie of initiatief thuisvoelen.

Wij nomineerden ons met het bovenstaande vlogje, dat als voorwaarde had dat je het zelf filmde met je iphone met een maximale duur van 3 minuten.

Juryrapport

Dank

Wij kunnen dit resultaat van Lokale winnaar Nationale Vrijwilligersprijzen alleen maar bereiken dankzij de enthousiaste inzet van onze vrijwilligers en de goede samenwerking met de deelnemende verpleeghuizen! Dus deze prijs is echt voor ons allemaal!

 

deel dit