erkenning

‘Het Momentum Mobiel’ genomineerd voor ANWB Fonds 2020!

Het ANWB Fonds helpt maatschappelijke initiatieven die Nederland mobieler, toegankelijker of verkeersveiliger maken. Met de campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft het ANWB Fonds per provincie 10.000 Euro aan het mooiste project!

‘Het Momentum Mobiel’ is genomineerd!

Met dit bedrag kunnen we onze plannen voor ‘Het Momentum Mobiel’ uitvoeren! Hiermee willen we in het verpleeghuis de buitenwereld naar binnen brengen, met een hometrainer gekoppeld aan op maat interactieve fietsroutes. We willen deze hometrainer laten rouleren binnen de aan Het Momentum deelnemende verpleeghuizen (4 in regio Eindhoven). Onze vrijwilligers kunnen de bewoner daarbij begeleiden.

Stem jij ook mee?

We kunnen deze prijs alleen winnen met voldoende stemmen! Help jij ook mee? Je kunt stemmen van maandag 26 oktober t/m maandag 23 november. Daarbij maak je ook nog kans op een leuk dagje uit. Je mag maar 1 keer stemmen, dus stem alsjeblieft op ‘Het Momentum Mobiel’  via: 

www.anwb.nl/stem

 

Update december 2020

Inmiddels is de uitslag bekend en hadden we helaas net niet genoeg stemmen om door te gaan. We zijn nu in gesprek met een andere partij om Het Momentum Mobiel alsnog te realiseren. Wordt hopelijk vervolgd!

 

 

Lees verder op

www.anwb.nl/stem

 

 

deel dit