# Nieuws

Eigen workshops voor én door Het Momentum

Het Momentum heeft een twee eigen workshops ontwikkeld voor de introductie van nieuwe vrijwilligers. Deze week vond de eerste workshop plaats, in opdracht van Zorg & Wonen Glorieux uit Eindhoven.


Volgens de visie van dr. Anneke van der Plaats

Tijdens de cursus wordt o.a. de visie van dr. Anneke van der Plaats toegelicht. Een visie die Het Momentum volgt en daarvoor in 2019 werd onderscheiden met de prestigieuze Anneke van der Plaats Award, samen met een van haar samenwerkingspartners namelijk Ananz Wonen Welzijn en Zorg.


Trots

Stichting Het Momentum is er trots op nu eigenaar te zijn van een eigen lesmethode en hoopt hiermee ook vele vrijwilligers goed te kunnen voorbereiden op een mooie match en vele mooie momenten!


Onze workshops in coronatijd

Corona heeft helaas ook invloed op de invulling van onze workshops. Zo hebben we de eerste workshop online verzorgd en zal de kennismakingssessie ditmaal plaatsvinden op een later tijdstip. Lees hier meer over onze eigen workshops, met interessante theorie, praktische tips en inspirerende filmpjes!

 

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Samen op stap Dit is het thema van Wereld Alzheimer Dag op 21 ...

Stichting Het Momentum start een samenwerking met Luuk Lemmens. Luuk is een fantastisch ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid