# Wat kan er nog wel

#Till we meet again: Één kopje koffie, maar dan digitaal!

Onze vrijwilligster Monique sprak haar mevrouw rechtstreeks toe en haalde anekdotes op die mevrouw haar verteld had. Ze liet het koffiekopje zien dat klaar staat voor mevrouw, als ze straks weer samen gaan bijkletsen met een kopje koffie en thee erbij. Het filmpje is direct na ontvangst door Ananz activiteitenbegeleidster Inge getoond aan mevrouw. Haar reactie was geweldig, zoals Inge ons enthousiast mailde:

“De reactie van mevrouw was goud waard! Ze is helemaal opgefleurd met zo’n lief bericht. Ze herkent de verhalen en moest enorm lachen toen je vertelde dat ze in de koeienstal moest staan voor straf. Ze was enorm dankbaar. Hartstikke leuk!!!!!!!!!”

Hoe mooi is dat! Wij gaan door met zoveel mogelijk filmpjes maken voor iedereen en bedanken Monique voor haar geweldige bijdrage en Edith van Zalinge voor haar montagewerk!

 

 

 

 

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

“Heerlijk,” roept een bewoonster met blossen op de wangen. De schittering in de ...

Toen ik vanmiddag met mijn hond langs de Dommel wandelde, zag ik aan ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid