blog

Blog Ministerie VWS: Weer even directeur!

Maandelijks schrijf ik voor het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport een blog over de mooie momenten, die we binnen Het Momentum meemaken. Deze maand over een bewoner, die zich door de juiste vragen weer even in zijn vroegere functie waant.

Uit:

Weer even directeur!

In de huiskamer van mijn moeder is het een bonte verzameling van zeer verschillende bewoners. Ongeacht fase van dementie en achtergrond bivakkeren deze bewoners dagelijks bij elkaar omdat ze zijn ingedeeld op volgorde van binnenkomst in het woonzorgcentrum. Toen mijn moeder daar net woonde, nu acht jaar geleden, heb ik diverse malen gevraagd of ze niet beter konden indelen op de mate van dementie. Op die manier hoopte ik dat mijn moeder wat meer gelijkgestemden zou kunnen vinden in haar nieuwe woonomgeving.

Lees verder op

op de site van het ministerie.

deel dit