# Blog

Blog Ministerie VWS: Jij hoort bij mij!

Maandelijks schrijf ik voor het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport een blog over de mooie momenten, die we binnen Het Momentum meemaken. Deze maand over de ervaring, die twee nieuwe vrijwilligers hadden tijdens hun kennismaking op de afdeling. Uit:

Jij hoort bij mij!

‘Ja, dat moment raakte me enorm…’ Een van onze nieuwe vrijwilligers vertelt tijdens de laatste workshop over haar ontmoeting met een bewoner met dementie. De tweede vrijwilliger die daar ook bij was geweest, knikt instemmend. En hun verhaal raakt meer mensen, eigenlijk onze hele groep.

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

De laatste weken heb ik diep nagedacht over Het Momentum. Hoe moest ik ...

Mijn moeder ligt in bed en slaapt dus ik loop wat heen en ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid