# Wat kan er nog wel

Alaaf, alaaf, alaaf…

Binnengekomen stonden alle stoelen al in een grote kring, de laatste carnavalshits klonken uit de speakers en Pip en ik stonden ineens in het midden van de kring van fraai uitgedoste bewoners en zorgmedewerkers. Mevrouw stond onmiddelijk op en kwam naar ons toe. Ze aarzelde wel even of ze mee zou gaan, want ze zou toch gaan carnavallen? De medewerkers reageerden alert en stelden mevrouw gerust, het feest zou pas beginnen als ze terug was!

Tevreden en attent

Dus gingen wij een half uurtje naar buiten en liepen daar alvast een eerste soort van polonaise. Pip voorop en wij erachter aan. Ondertussen hebben we ook nog even bijgekletst. Mevrouw begon al best wel te wennen daar en iedereen was lief voor haar, zei ze. Alleen vond ze het wel jammer dat ze niet meer zelf naar haar kinderen kon gaan, maar gelukkig kwam haar familie vaak!

Wat heerlijk om te horen dat iemand deze overgang van een eigen huis naar een pg-afdeling zo goed doorstaat. Met ook nog altijd volop aandacht voor anderen. Want toen ik zei dat ik even niet was geweest omdat ik niet lekker was geweest, merkte ze op dat ik inderdaad wat bleek zag.

Het feest kan beginnen!

Na onze wandeling bracht ik mevrouw terug naar het feestgedruis. “Het feest kan beginnen, want mevrouw is binnen” was het startschot voor het feest. Mooi om te zien en een mooi tijdstip voor Pip en mij om ons terug te trekken. Tot volgende week en fijne carnaval voor iedereen!

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Het is soms een uitdaging als je moet kiezen tussen een aantal bewoners ...

Het is dinsdagochtend ik ben in de auto onderweg naar werk. In een ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid