Parade van mogelijkheden

Omdat er nog zoveel wél kan!

Geldrop

18 september 2021

Voor wie

Alle geïnteresseerden, graag aanmelden op info@hetmomentum.nl

Wanneer

18 september 2021

Aanvang 10:00
Einde 12:00

Waar

Ananz Berkenheuvel
Grote Bos 8, rechteroprit
Geldrop

Kosten

€ Geen kosten

Het programma

Door het winnen van de Nationale Vrijwilligersprijzen in 2021 mogen we van het ministerie van VWS een professionele video laten maken. Die willen we graag inzetten voor werving van iedereen die iets wil betekenen voor mensen met dementie. Van een uurtje per week tot het uitlenen van een caravan, verzorgen van kookworkshops of het kunnen rijden in prachtige cabrio’s.

Wat kan er allemaal nog wél?

In de Parade van mogelijkheden willen we laten zien wat er allemaal nog wél kan! Van een vrijwilliger die de krant leest, wandelt, foto’s kijkt, een spelletje doet, danst, schildert, met de hond wandelt, etc.  tot het plaatsen van een caravan of het rijden in een cabrio, etc.

 

Doe ook mee!

Loop/rijd/dans  jij ook mee om nog meer mensen te werven die zich gaan inzetten voor mensen met dementie, op wat voor manier dan ook bij vrijwilligerscollectief Het Momentum? Meld je dan nu aan op info@hetmomentum.nl.

Voor een verkoeling wordt gezorgd!

Wanneer en waar?

18 september van 10-12 uur
Lokatie Ananz Berkenheuvel, Grote Bos 8, Geldrop, rechter oprit en grasveld.

Wie kan er meedoen?

Iedereen die mensen met dementie een warm hart toedraagt, onze vrijwilligers, ondernemers, andere geïnteresseerden. Deel dit bericht en neem je familie mee! Laten we samen met zo veel mogelijk mensen laten zien dat er nog zoveel wél kan!

Meld je nu aan!

Voor de juiste inkoop van de verkoeling en om een idee te krijgen van de omvang van de parade graag vooraf aanmelden op info@hetmomentum.nl.

De Parade gaat alleen door bij voldoende animo. Deelnemers die zich hebben aangemeld, ontvangen bericht als het onverhoopt niet door gaat.

Ja, ik wil er bij zijn!

Vul onderstaand formulier in en je aanmelding voor de Parade van mogelijkheden in Geldrop is geregeld. Je ontvangt via email nog een bevestiging. Leuk dat je erbij bent!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

deel dit