Workshop Glorieux Eindhoven

Online introductie deel 1 nieuwe vrijwilligers

Link volgt

26 januari 2021

Voor wie

Nieuwe vrijwilligers Glorieux, op uitnodiging

Wanneer

26 januari 2021

Aanvang 19:00
Einde 20:30

Waar

Introductie workshop deel 1
Online
Link volgt

Kosten

€ Geen kosten

Het programma

(Terugblik eerdere workshop 2019)

 

Onze opleiding

Wij leiden onze vrijwilligers op met 2 workshops van ca 1,5 uur en een bezoek aan de afdeling. We richten ons daarbij vooral op wat er nog wél kan door je in te leven en mee te bewegen met ‘jouw bewoner’. Wij volgen daarin de visie van dr. Anneke van der Plaats.

Wat gaan we doen?

De eerste avond staat in het teken van theorie en tips. Wat is dementie, wat zijn de fasen en wat kan jij daarbij nog doen?

Het tweede deel vindt plaats met een bezoekje aan de afdeling. Hierbij word je rondgeleid door een vrijwilliger of door een medewerker.

De derde avond praten we over hoe je je bezoek aan de afdeling hebt ervaren en bespreken we je vragen. We bespreken hoe de match zal gaan en wat je daarna nog kunt verwachten aan begeleiding. Ook bespreken we wat mogelijk is aan activiteiten op jouw betreffende afdeling. Deze avond ontvang  je ook je certificaat als afronding van de opleiding.

 

Ja, ik wil er bij zijn!

Vul onderstaand formulier in en je aanmelding voor de Workshop Glorieux Eindhoven in Link volgt is geregeld. Je ontvangt via email nog een bevestiging. Leuk dat je erbij bent!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

deel dit