Jubileumconcert

Mannenkoor Brabantzangers

Eindhoven

26 november 2022

Voor wie

Alle Momentum vrijwilligers!

Wanneer

26 november 2022

Aanvang 20:00
Einde 22:00

Waar

Muziekgebouw
Heuvelgalerie
Eindhoven

Kosten

Het programma

Wij zijn uitgenodigd door het Mannenkoor Brabantzangers voor hun Jubileumconcert (75 jaar!). Dit is op zaterdagavond 17 december 2022 in het Muziekgebouw in Eindhoven. Speciaal ook voor jullie als vrijwilligers, als waardering voor het mooie werk dat jullie doen!

Het repertoire bestaat uit voornamelijk à capella gezongen Slavische, Italiaanse, Spaanse, Engelse, Duitse, Franse en natuurlijk ook Nederlandse liederen, waarbij momenteel de nadruk ligt op meer eigentijdse muziek.

De Brabantzangers verzorgden vele memorabele optredens in binnen- en buitenland.  Van de muzikale ontvangst van Paus Johannes II op Eindhoven Airport tot een optreden tijdens de Eucharistieviering in de Notre Dame in Parijs. Mannenkoor Brabantzangers trad op met het Johan Strauss Orkest onder leiding van André Rieu en zong samen met bekende namen als Gerard van Maasakkers, Marco Bakker, Lenny Kuhr en Andrea Bocelli.

Een prachtige uitnodiging dus! Wil jij erbij zijn? Laat dat me dan weten voor 1 december ivm het reserveren van de kaarten op info@hetmomentum.nlOndanks dat het nog ruim een jaar duurt,  maar de kaarten gaan al hard!

 

Ja, ik wil er bij zijn!

Vul onderstaand formulier in en je aanmelding voor de Jubileumconcert in Eindhoven is geregeld. Je ontvangt via email nog een bevestiging. Leuk dat je erbij bent!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens voor communicatie met mij via e-mail en overige digitale kanalen. 

Je moet de voorwaarden accepteren.

deel dit