Voorbereidende workshop

Introductie nieuwe vrijwilligers deel 3

Anna Ouderenzorg, Geldrop-Mierlo / Heeze

6 december 2021

Voor wie

Nieuwe vrijwilligers Anna Ouderenzorg op uitnodiging

Wanneer

6 december 2021

Aanvang 19:00
Einde 20:30

Waar

Lokatie Berkenheuvel
Lokatie Berkenheuvel, afdeling Spel en beweging, gebouw Heuvel, Geldrop
Anna Ouderenzorg, Geldrop-Mierlo / Heeze

Kosten

€ Geen kosten

Het programma

Onze opleiding

Wij leiden onze vrijwilligers op met 2 workshops van ca 1,5 uur en een bezoek aan de afdeling. We richten ons daarbij vooral op wat er nog wél kan door je in te leven en mee te bewegen met ‘jouw bewoner’. Wij volgen daarin de visie van dr. Anneke van der Plaats.

Wat gaan we doen?

De eerste avond staat in het teken van theorie en tips. Wat is dementie, wat zijn de fasen, hoe ga je om met diverse soorten gedrag en wat kan jij daarbij nog wél doen? Diverse vlogs met praktijkvoorbeelden en leuke weetjes vullen de theorie aan.

Het tweede deel vindt plaats met een bezoekje aan de afdeling. Hierbij word je rondgeleid door een vrijwilliger of door een medewerker. In coronatijd kan het zijn dat dit onderdeel op een later tijdstip volgt.

De derde avond praten we na over hoe je je bezoek aan de afdeling hebt ervaren en bespreken we je vragen. We vertellen hoe we komen tot een goede match en wat je daarna nog kunt verwachten aan begeleiding. Verder komt er aan de orde hoe je optreedt namens Het Momentum, vanuit het oogpunt dat we te gast zijn in het verpleeghuis. Veel handige tips en weetjes gaan je daarbij helpen. Deze avond ontvang  je ook je certificaat als afronding van de opleiding.

Kijk hier voor meer info!

 

Ja, ik wil er bij zijn!

Vul onderstaand formulier in en je aanmelding voor de Voorbereidende workshop in Anna Ouderenzorg, Geldrop-Mierlo / Heeze is geregeld. Je ontvangt via email nog een bevestiging. Leuk dat je erbij bent!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens voor communicatie met mij via e-mail en overige digitale kanalen. 

Je moet de voorwaarden accepteren.

deel dit