Info-avond Het Momentum Amsterdam

Heb jij een uurtje per week over in Amsterdam?

Zorgcentrum Beth Shalom, Amsterdam Buitenveldert

10 januari 2022

Voor wie

Mogelijke vrijwilligers, mantelzorgers en zorgmedewerkers

Wanneer

10 januari 2022

Aanvang 19:00
Einde 20:30

Waar

Zorgcentrum Beth Shalom
Kastelenstraat 80
Zorgcentrum Beth Shalom, Amsterdam Buitenveldert

Kosten

€ Geen kosten

Het programma

Wees welkom bij onze info-avond!

Hierin vertellen we over de achtergronden van Het Momentum en wat we als vrijwilliger nog kunnen betekenen voor iemand met dementie! We besteden aandacht aan  onze korte voorbereidingsworkshops, de match en de begeleiding daarna. Ook vertellen we wat over het verpleeghuis Beth Shalom waar je aan de slag zou kunnen met een persoonlijke match met een van de bewoners, op basis van een gedeelte interesse, overtuiging of achtergrond. Het verpleeghuis heeft een Joodse identiteit maar daarnaast wonen er ook mensen met dementie met een andere achtergrond of overtuiging.

 

Diverse vrijwilligers gezocht

We zoeken daarom diverse vrijwilligers. Zowel met (interesse in) een Joodse achtergrond als interesse in heel andere zaken, zoals een bepaalde wijk, een hobby, etc. met een niet Joodse achtergrond. We vertellen er graag meer over op 10 januari!

Aanmelden

Iedereen ouder dan 18 jaar met empathie en geduld én met een uurtje over in de week, met een dierbare in dit verpleeghuis of die werkt in dit huis, kan zich aanmelden voor deze bijeenkomst op info@hetmomentum.nl. We ontmoeten jullie graag op maandag 10 januari!

Omdat er nog zoveel wél kan!

 

Ja, ik wil er bij zijn!

Vul onderstaand formulier in en je aanmelding voor de Info-avond Het Momentum Amsterdam in Zorgcentrum Beth Shalom, Amsterdam Buitenveldert is geregeld. Je ontvangt via email nog een bevestiging. Leuk dat je erbij bent!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens voor communicatie met mij via e-mail en overige digitale kanalen. 

Je moet de voorwaarden accepteren.

deel dit