# Recept

Gaan met die banaan!

Bananen-bonbon

Ingrediënten

  • 4 bananen (we hebben 20 plakken banaan ongeveer 3 cm dik nodig)
  • 100 gram pure chocolade
  • 1 tl roomboter of plantaardige-room
  • Melk hagelslag voor garnering

 

Bereiding

  1. Smelt de chocolade met roomboter of plantaardige room au bain-marie, als alle chocolade gesmolten is roer je hem goed door.
  2. Pel de bananen en snij ze in dikke plakken van ongeveer 3 cm dik.
  3. Zet een groot bord klaar met daarop een vel bakpapier.
  4. Neem een vork en prik daar een stukje banaan aan, dompel dit onder in de chocolade en wip het met een andere vork op het bakpapier.
  5. Bestrooi met een beetje hagelslag.
  6. Ga zo door tot alle banaanstukjes bedekt zijn met chocolade, zet het bord in de koelkast.

Download hier het recept:

Het Momentum presenteert bananen bonbons van Lisette Bossert

DEEL DIT VERHAAL
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Lees meer

Samen koken, samen eten Heerlijke roomboterkoekjes!   Ingrediënten: 210 gram bloem 140 gram ...

Begin met de tomatenjam, omdat de jam moet afkoelen heeft hij wat meer ...

Blijf ons volgen!

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Hoofdmenu

Contact

Bel zelf

Bestuurslid Het Momentum Sylvia Eickholt

Akert 64 – 5664 RJ Geldrop

Word gebeld omdat ...

Volg ons

Schrijf je in en ontvang onze mooie verhalen, nieuws en activiteiten automatisch per e-mail.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Privacybeleid